Aliquantum idea i Data-Link grupacija ugovorili stratešku suradnju na području prodaje, implementacije i podrške ERP Pantheon rješenja u Hrvatskoj i regiji

Dragi korisnici

Uz stalnu brigu za više od 250 domaćih i stranih kompanija, korisnika ERP Pantheon poslovno informacijskog sustava, prisutnih na hrvatskom tržištu, preuzeli smo i dio poslova podrške i implementacije od Data Link grupacije, te ćemo zajedno s pripojenim timom poslovati pod nazivom Aliquantum idea d.o.o.

Aliquantum idea je ove godine obilježio 10 godina uspješnog poslovanja kao najbolji Datalab premium partner u Hrvatskoj u 2017, 2018 i 2020.godini, sa više od 250 uspješno izvedenih implementacija i korisnika ERP Pantheon rješenja na podršci i održavanju sustava. Pored svojih 12 konzultanata za sva područja primjene Pantheon rješenja, Aliquantum idea, ovom akvizicijom jača svoj tim na 17 certficiranih, stručnih i iskusnih konzultanata, programera i tehničara i spreman je za izvođenje najsloženih i zahtijevnih implementacija, uključujući i digitalne transformacije poslovanja tvrtki, uvođenje CRM, DMS, WMS i sličnih sustava i integracije sa tim rješenjima.

Daljnja suradnja Data-Link Unija grupacije sa Aliquantum idea donosi novu snagu, ideje i načine korištenja ERP Pantheon rješenja u poslovanju, kako postojećih, tako i budućih korisnika poslovnih rješenja, u računovodstvenom, organizacijskom, izvještajnom smislu. U najavi su i druge akvizijske aktivnosti vezane za izdvajanje računovodstvenih usluga iz povezanih društava Aliquantum idea grupe i još bolja suradnja na tom zahtijevnom tržištu, gdje je Data-link Unija grupacija regionalni lider u 14 zemalja EU i EX YU područja. Pred industriju ERP-ova i poslovnih rješenja postavljeni su novi standardi. Traže se mobilna i online rješenja u cloudu, mutifunkcionalna, jednostavna i učinkovita u primjeni na svim razinama korištenja na strani korisnika sa trenutnim uvidom u zalihe, statistike prodaje, realizaciju, trendove poslovanja i predviđanja, na bazi kojih se mogu donositi odluke koje bitno utječu na kvalitetu poslovanja. ERP sustavi, kakve sada poznajemo u primjeni, ne mogu odgovoriti na sve ove izazove modernog poslovanja i Aliqauntum idea će, kao izvorni začetnik ”svih dobrih ideja” nesumnjivo dati svoj doprinos svim svojim sadašnjim i budućim korisnicima.

Uprava