O nama

Naša priča započinje potrebom za efikasnim poslovnim sustavima i računovodstvom, posebno usmjerenima na trgovinske aktivnosti. Brzo smo shvatili važnost softverskih alata u praćenju financijskih aspekata, upravljanju zalihama, novčanim tokovima i drugim poslovnim parametrima.

Tijekom razvoja i optimizacije poslovnih praksi, prepoznali smo snagu suradnje i razmjene ideja. To nas je potaknulo na osnivanje tvrtke Aliquantum idea (lat. dobri poslovi i mnoštvo ideja) d.o.o., koja se fokusira na pružanje visokokvalitetnih alata za praćenje i upravljanje poslovanjem pod jedinstvenim brendom.

Naša glavna svrha je podržati organizacije u postizanju operativne izvrsnosti i optimizaciji poslovnih procesa. Kroz tesnu suradnju s klijentima, duboko razumijemo njihove potrebe i izazove, pružajući prilagođena rješenja koja im omogućuju stvaranje konkurentske prednosti. Naša stručnost, predanost i inovativni pristup čine nas pouzdanim partnerom u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva i dugoročnog uspjeha.

Datalab Premium Partner

Osnivanjem tvrtke preuzeli smo sve poslove koji su do tada bili u nadležnosti Datalab partnera, poput Lab 2000 d.o.o. i Lider-centar d.o.o., posebno u prodaji, implementaciji i podršci za ERP PANTHEON kod postojećih korisnika. U relativno kratkom razdoblju postojanja, izgradili smo široku mrežu partnera i korisnika, što uključuje raznolike tvrtke, od malih obrta do velikih poduzeća na regionalnom tržištu.

Naše povjerenje s klijentima nije samo izgrađeno već i konstantno raste. To postižemo pružajući pažljivo prilagođena rješenja za njihove specifične potrebe i uvodeći visokokvalitetnu poslovnu komunikaciju. Ovim pristupom unaprijeđujemo njihovu operativnu učinkovitost i doprinosimo postizanju izvanrednih poslovnih rezultata. Aliquantum Idea d.o.o. čini tim stručnjaka s bogatim iskustvom i znanjem, čija sinergija omogućuje pružanje vrhunske usluge našim klijentima. Naš spektar usluga uključuje različite aspekte, kao što su programska rješenja, IT oprema, te računovodstvo i financijske usluge. Dodatno, nudimo podršku, održavanje i poslovno savjetovanje kako bismo zadovoljili sve potrebe naših klijenata.

 

 Zašto odabrati  AliQuantum

 

Ukoliko težite unapređenju kontrole i praćenja postizanja postavljenih ciljeva i poslovnih planova tokom cijele poslovne godine.
Ukoliko želite implementirati napredni modul za naplatu i alate koji će omogućiti potpunu integraciju i kontrolu nad cash flow-om, prihodima, otvorenim stavkama, obvezama i stanjem na bankovnom računu.
Ukoliko je vaš cilj pružiti detaljniji uvid u aktivnosti vaših komercijalista, pojednostaviti njihov rad na terenu i ubrzati proces prodaje.
Ukoliko želite dublje razumjeti tko su vaši najprofitabilniji klijenti, najučinkovitiji zaposlenici te koji su proizvodi najtraženiji na tržištu.
Ukoliko planirate integrirati vaš sustav s web shop-om, CMS-om, WMS-om i DMS-om, te implementirati elektroničko slanje računa i razmjenu dokumenata.
Ako želite detaljnije proučiti rad vaših komercijalista, pojednostaviti njihovu terensku aktivnost i ubrzati proces prodaje.
Ako želite analizirati odnos između prihoda i rashoda, te izračunati RUC (razmjere ukupnih troškova) po kupcu, komercijalistu, skladištu, odjelu i projektu.
Ako želite analizirati odnos između prihoda i rashoda, te izračunati RUC (razmjere ukupnih troškova) po kupcu, komercijalistu, skladištu, odjelu i projektu.
Elektroničko slanje računa i digitalna razmjena dokumenata ključni su koraci u potpunoj digitalizaciji poslovanja. Zamjenom papirnatih računa digitalnim formatima postižu se značajne financijske uštede i povećava efikasnost procesa. Osim toga, brža i sigurnija razmjena informacija potiče produktivnost i oslobađa osoblje od administrativnih zadataka. Također, otvara se mogućnost sudjelovanja u elektroničkim trgovinskim platformama i olakšava suradnja s partnerima i klijentima, što pridonosi širenju prisutnosti na tržištu i otvaranju novih poslovnih prilika.

Osnovni podaci

Aliquantum Idea, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge

Adresa: Ivana Šibla 11, 10000 Zagreb
Telefon: +385 (1) 6442 100, 
+385 (91) 3888 985
Email: [email protected]
Web: www.aliquantumidea.hr

Radno vrijeme sa strankama:
pon – čet: 8:00 – 16:00, pet: 8:00 – 12:30

OIB: 05612255747
Matični broj: 080732554

Transakcijski računi
HR91 2402 0061 1006 4963 0 – ERSTE Banka
 HR42 2500 0091 1015 1956 7 – ADDIKO Banka

ALIQUANTUM IDEA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge.

Upis u sudski registar Trgovački sud u Zagrebu

Temeljni kapital: 280.000,00 kuna / 37.162,39 euro (fiksni tečaj konverzije 7.53450)

Uprava:

Siniša Labinjan - direktor
Pepo Piškor - prokurist